Diensten

Bij Autobedrijf Nieuwkoop kunt voor alles op autogebied terecht. En die belofte maken we graag waar! Zo bieden wij naast reparatie en onderhoud ook bandenservice, voorzien we uw auto van HiFi en regelen we tevens de financiering en verzekering voor u. Hieronder vindt u de meest voorkomende diensten die wij leveren. Klik op één van de onderwerpen voor meer informatie.
Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt er gekeken of een personenwagen of bestelbus aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de verlichting en werkt de stuurinrichting nog wel goed?
Autobedrijf Nieuwkoop vindt dat de technische staat van uw wagen de zorg is van uw onderhoudsbedrijf. Wij staan dan ook graag garant voor een goede conditie van uw auto.

Autobedrijf Nieuwkoop is uitgerust met alle nodige voorzieningen om uw wagen in goede conditie te brengen en te behouden. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige vervangingsmaterialen (OEM), technische kwalificatie en de juiste diagnose apparatuur garandeert dat iedere reparatie op correctw wijze wordt uitgevoerd. Wist u dat u bij ons kunt rekenen op 6 maanden Bovag garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen van elke reparatie?

Ook voor technische vragen/How-To’s of het zoeken van (exclusieve) onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact op wanneer u specifieke onderdelen zoekt, wij helpen U graag verder,

De nieuwste apparatuur staat garant voor kwaliteit!

Autobedrijf Nieuwkoop is pré-gespecialiseerd in onderhoud van en aanpassingen aan Honda motoren.

Op gebied van performance gerichte tuning adviseren onze specialisten u graag. Aan de hand van uw wensen is het mogelijk een gericht pakket of aanpassing te samenstellen. Van Motorische aanpassingen tot transmissietechniek – u kunt altijd bij ons terecht.

Ondanks toename van elektronische veiligheidssystemen zoals ESP, ABS, blijven uw banden de primaire factor in het contact tussen auto en wegdek. Het functioneren van banden wordt sterk beïnvloed door de profieldiepte, uitlijning, balans, en bandendruk.

Uiteraard levert een nieuwe band de beste prestaties. Nieuwe banden hebben, afhankelijk van type, tussen 9.0 en 7,5 mm profieldiepte. Naarmate de band afslijt zullen die goede eigenschappen verminderen. Als gebruiker zult u dat merken in kritische situaties. Met een versleten band kan de remweg op een nat wegdek gemakkelijk twee keer langer zijn dan die van een band met volledig profiel! Ook wordt de kans op aquaplaning aanzienlijk groter als de band versleten is.

De wettelijke minimale (APK) profieldiepte is voor alle personenwagenbanden in Europa 1,6 mm. Het is dus wenselijk tijdig uw banden te wisselen om kritische situaties of ongelukken te voorkomen. De vervangingsgrens is per band verschillend. Bij winterbanden is dit 4,0mm, bij extra “lage als brede” banden al snel 3,0mm. Alle overige banden dienen bij 2,5 mm vervangen te worden. Uw banden zijn niet alleen aan slijtage onderheven, maar ook aan ouderdom. Herkenbare ouderdomsslijtage zijn o.a. droogtescheuren en verharding van het rubbercompound.

Om een gelijkmatig slijtagebeeld van uw banden te garanderen is een juiste uitlijning van uw wagen een pré. Tevens is een goede balans van de wielen belangrijk om trilling in het stuur en overmatig slijtage aan het onderstel van uw wagen te voorkomen.

Onze huismerken: Nokian tyres, GT-Radial, Nangkang, Falken, Hankook, Sonar, Ovation. Ook zijn alle A-merken zoals Michelin, Continental en Bridgestone direct uit voorraad leverbaar!

 • Verkoop banden
 • Balanceren van banden
 • Uitlijnen van de auto
Zien, horen, beleven. Een passend audiopakket in uw wagen is meer dan een verzameling accessoires.

Audio-Visueel maatwerk bij Autobedrijf Nieuwkoop.Bij Autobedrijf Nieuwkoop staan wij garant voor kennis en vakwerk. En vakwerk is maatwerk. Daar waar specifiek word ingespeeld op de behoeften van onze klanten, is het mogelijjk een persoonlijk gericht audiopakket bij aanschaf of bestaand voertuig samen te stellen en te installeren.

Ervaring en know-how spellen een bijzondere rol in het samenstellen van de juiste audio benodigdheden. Het correct bepalen van het frequentiespectrum in uw wagen is van essentieel belang voor een juiste klankweergave. Denk hierbij aan plaatsing-, keuze van luidsprekers, persoonlijke smaak en afstelling van uw headunit (audiobron),

Bent u op zoek naar een passende audio-upgrade in uw wagen of wenst U een installatie van een carkit? En bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op.

Uw auto verkopen of inruilen? Natuurlijk behoort inkoop van wagens tot één van de basisbehoeften van een Autobedrijf. U krijgt bij Autobedrijf Nieuwkoop te allen tijde een eerlijke prijs voor uw wagen.

Alle waardebepalingen zijn volledig vrijblijvend. Let wel dat een juiste waardebepaling alleen maar mogelijk is als wij de wagen zelf kunnen bekijken en beoordelen op ons bezoekadres. Als de inkoop akkoord is wordt de afhandeling direct voor u verzorgd.

De waarde van uw wagen wordt mede bepaald aan de hand van de Bovag koerslijst. Eerlijk en transparant – zo zien wij het graag.

Geïnteresseerd? U bent van harte welkom voor een taxatie van uw wagen, klik hier voor ons bezoekadres.

Omdat er niets vervelender is dan schade aan uw auto staan wij garant voor een correct schadeherstel met garantie.

Bij Autobedrijf Nieuwkoop kunt u terecht voor allerlei vormen van schadeherstel:

 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Schadeherstel zonder spuitwerkzaamheden. Inmiddels al weer enige tijd beschikbaar en bijzonder kostenbesparend. Verwijder al uw vervelende parkeerdeukjes en bespaar veel geld.
 • Kunststof reparaties
 • Een gat of kras op bumper kan zonder vervangen van de bumper worden hersteld.
 • Spot repair
 • Herstel uw steenslag, krassen, en overige kleine schades.
 • Velgschade herstel
 • Het richten van velgen, poedercoaten, of spuiten van uw velgen in iedere gewenste kleur verzorgen wij graag voor u. Wij zijn eveneens dealer van o.a. Rota Wheels. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.
 • Blik / chassisschade
 • Het vervangen van plaatwerk als laswerkzaamheden.
 • Ruitschade

Alle ruitschade op basis van actie van sessie kan voor u worden verzorgd. Vaak voor u geheel kosteloos als u verzekerd bent tegen ruitschade.