Referenties

Bij Autobedrijf Nieuwkoop hechten we veel waarde aan service. Niet alleen zorg voor uw auto, maar ook voor u. En dat doen we al 30 jaar. En met succes! Op klantenvertellen.nl, dé klantbeoordelingen site voor betrouwbare beoordelingen, geven onze klanten ons maar liefst een 8,8! En daar zijn we best een beetje trots op. Hier vindt u enkele van de reviews van onze klanten. Benieuwd naar wat anderen te zeggen hebben? Klik dan hieronder op de linkse button. Zelf een review achterlaten? Klik dan op ‘Laat zelf een beoordeling achter’. Alvast bedankt!

Annemarie uit Hooglanderveen

Wij hebben hier onze Seat Ibiza gekocht! En we zijn heel erg positief over dit bedrijf goede service en klant vriendelijk.


Chantal uit Capelle aan den IJssel

Zeer positieve ervaring. Zo positief dat we er inmiddels 2 auto’s binnen 3 maanden hebben gekocht!


Freek uit Nieuw-Beijerland

We kwamen bij Autobedrijf Nieuwkoop voor de aanschaf van een tweede auto. We werden keurig geholpen en kregen tevens deskundig advies. Bovendien houden ze zich aan gemaakte afspraken. Kortom, zeer tevreden!


Pim uit Ooltgensplaat

Professionele hulp en advies. Een verademing om bij dit bedrijf een auto te kopen.


Miranda uit Breda

Ik heb mijn auto bij dit bedrijf gekocht dat is perfect verlopen.Mijn vader is inmiddels voor de apk en een beurt geweest voor zijn auto ook uitstekend verlopen en goede kwaliteit/prijs verhouding,met deze auto had mijn vader een probleem per telefoon is hiervoor info gegeven om het evt op te lossen dit is gelukt.Wij kunnen alleen maar zeggen dat we meer dan tevreden zijn over het bedrijf onze complimenten!!!